duminică, 4 ianuarie 2015

Cele 6 schimbari in 2015!


Pentru anul 2015 sunt foarte entuziasmata si determinata in acelasi timp.Imi doresc o multime de lucruri din parea mea,in general schimbari in bine,zic eu.
Sunt hotarata ca anul acesta sa ies din zona mea de confort,sa nu mai caut scuze aiurea si sa ma pun pe treaba.

1.Sa fac sport. Pentru ca eu chiar nu fac sport deloc.Sunt constienta ca mi-ar schimba viata intr-un mod pozitiv,dar pretextele se gasesc oricand. Masina este aproape,vremea este urata,ba ma doare intr-o parte,ba nu am timp,dispozitia necesara nu exista,iar lenea este mare.

2.Putin si bun. De mult spun ca nu am sa mai cumpar produse,decat chiar atunci cand am nevoie.Iar cand spun nevoie,ma refer sa nu mai existe nici un produs de acel gen sau din acea arie.La mine,nevoia inseamna atunci cand intru intr-un magazin si pun ochii pe un produs si nu pot pleca pana nu il cumpar.Totusi sunt sigura ca nu sunt singura care pateste la fel.

3.Sa-mi bat capul cu lucrurile care conteaza pentru mine. Ma pricep de minune sa ma preocupe si sa-mi pese de lucruri care chiar nu sunt importante.Gen sa ma leg la cap,atunci cand capul nu ma doare.

4.Sa nu ma mai vopsesc. Si sa ma tin de cuvant. Prima oara m-am vopsit la 12 ani. Ei bine de atunci am luat-o razna. Am avut toate culorile posibile,pana cand in ultimii 3 ani am fost roscata (si decolorata la un moment dat sa fie mai intensa culoarea).Ei bine va dati seama ce par sanatos am acum(not).Probabil de aia acum stau cu o masca de par de casa.

5. Sa nu mai am atat de mari asteptari de la mine. Sunt cel mai aspru critic al meu.Sunt rautacioasa cu mine,neintelegatoare si intotdeauna vreau mai mult.Ei bine din aceasta cauza,am avut perioade in care am fost cu moralul la pamant si greu ma ridicam..

6.Sa mananc  mai sanatos. In ultimele luni pot sa spun ca am inceput sa mananc mai sanatos,sa am grija mai mare ce mananc(bine,ca de sarbatori va dati seama cat de "sanatos" am mancat).De asemenea mi-am cumparat si un blender pentru smoothie-uri din legume si fructe.
Da,sunt constienta ca ai nevoie de banuti in plus pentru mancare sanatoasa,dar chiar trebuie facute niste sacrificii.Se merita din plin!O sa vedeti cum o sa va simtiti dupa.


Acestea fiind spune.inchei acest articol prin a va ura un An nou fericitt!!Si fiecare dintre voi sa aiba parte de ceva schimbari in bine! 
                    De asemenea vreau sa va intreb,voi ce ati schimba pentru anul acesta?


 Ps.Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat iti faci timp!

2 comentarii: